Printtimedia uusiksi

Toteutamme asiakkaillemme monipuolisen printtimediaratkaisun, johon voidaan sisällyttää painotuotteiden suunnittelu aina yrityksen omasta postimerkistä ja käyntikorteista messuseiniin ja banderolleihin asti. Hoidamme suunnittelun jälkeen asiakkaan halutessa myös asioinnin painotaloihin, jotta lopputulos täyttäisi laatu- ja ulkonäkövaatimukset.
mainosgrafiikka
Tilaamme valokuvaajan kohteeseen tai vaihtoehtoisesti valitsemme tarkoitukseen parhaiten soveltuvat kuvat kuvapankkien tuhansista kuvista. Julkaisemme suunnittelun edetessä esikatselukuvat aina salasanasuojatulla internet-sivulla tai lähetämme ne sähköpostitse hyväksyttäväksenne.

Autamme asiakkaitamme valitsemaan sopivimmista vaihtoehdoista tilanteen mukaan ja kun toimitus on valmis, autamme pitämään mainosaineiston ajan tasalla päivittämällä työtiedostojen valmiita pohjia.

Käytössämme on alan ylivoimaisen markkinajohtajan, Adoben laadukkaat, lisensoidut suunnitteluohjelmat; InDesign 5.5, Photoshop CS 5.1, Illustrator 5.1, Acrobat X Pro, Dreamweaver 5.5.